۶ پاسخ

زیردوش اب گرم ماساژ بده ویتامین ب۶ بخور تا زود قطع بشه نباید شیرتو بدوشی

سلام عزیزم اصلا اصلا نباید بدوشی منم اینجوری شدیه هفته چرک خشک کن خوردم واصلا ب دردش توجهی نکردم گاهی هم زیردوش گرم میگرفتم سینمو چون اب داغ ارومش میکرد اما نباید بدوشی چون زیادمیشه بازکاری بهش نداشته باشی تا10روز اینا خشک میشه

عزیزم کمپرس سرد بزارروش خیلی خوبه

شما که خواب گیج بده بخوره خالی کنه.

خیلی بدوش مرتب یادت نره چون سفت شدن یعنی این ک شیر توش جمع شده و عفونت میشه خیلی بدوش

حتما حتما مرتب بدوش آگه سفت شده باشه خیلی بد من قشنگ درک میکنم وقتی بدوی سبک میشی