۷ پاسخ

من استفاده کردم اسم جدیدش گریپ واتره
دختر من نوزاددبود اون موقع بهش نساخت رفلاکس معده رو بیشتررمیکنه چون توش نعنا داره

سلام من استفاده میکنم راضی هستم از وقتی بهش میدم زیاد باد شکم میزنه قشنگ تخلیه میشه, خارجیشو استفاده کن

اگه نوزاد نفخ داشته باشه ولی رفلاکسی نباشه عالیه. واقعا از بقیه قطره های دیگه بهتره

من همه قطره های ایرانی و خارجی موجود رو امتحان کردم فایده نداشت تا اخر یه قطره از المان برام اوردن

سلام عزیزم....منم استفاده کردم...البته بعد از یک ماهگی.....ولی مثل آب بود ...هیچ تاثیری نداشت....همه گفتن خارجی بگیر ولی برای پسر من موثر نبود.....

چندساعت به ساعت میدین

اره استفاده کردم دوبار اصن فایده نداشت عرق نعنا دادم خوب شد