۷ پاسخ

اگر امادگی برا زایمان طبیعی داشته باشی،از نظر جسمی و خوراک،خیلی راحتی،ضررشم کمتره.
روغن مالی و خوردن سویق و ورزش های لگنی،امادت میکنه
و چندساعت قبل زایمان،تزریق روغن کره ی محلی اب شده تو رحم خیلی به راحتی زایمانت کمک میکنه.با سرنگ بدون سوزن میشه،به همسرتم میتونی بگی برات بکنه

من زایمان سزارین و پیشنهاد میکنم چون خودم سزارین کردم.من ۱۴ساعت کامل در زایمان طبیعی همراه با امپول فشار کشیدم ۹سانت دهنه رحمم باز شد ولی دیدن ضربان قلب بچه داره میاد پایین دیگه اورژانسی سز شدم...زایمان طبیعی خیلی درد داره من هنوز افسردگی اون همه دردو دارم😔کاش از اول سز میشدم سختیش دوسه روزبودبعددیگه خودم کاراموانجام دادم.

عزیزم بهتره از دکترت مشورت بخوای، با توجه به اناتومی بدنت و وراثت اگه میتونی زایمان راحتی داشته باشی بهترین کار طبیعیه، ولی اگه قرار باشه کلی درد بکشی اخرم دهانه رحمت ده سانت باز نشه خب از اول برو سزارین کن...پزشک من معاینم کرد گفت تجربه ثابت کرده با توجه به اناتومی بدنت ده سانت باز نمیشی و با توجه به این که من وحشتناک از طبیعی ترس دارم خود دکترم گفت سزارین ریسک‌کمتری برام داره تا طبیعی

عزیزم اشتباه نکن.زایمان طبیعی نسبت به سز عالیه.عوارص داره ولی کمتر ا ز سز هس.من که میخواستم طبیعی شم ولی نشد😣الان هنوز عوارض سز رو دارم

به نظرم با دکترت صحبت کن بگو زیبایی کار کنه برات درسته که ۵00 بیشتر میگیره اما عالی میشه واژنت

به نظر من هر دو هم مزیت داره هم عوارض.قبلا همه چی طبیعی بود زایمان ها هم طبیعی بود .الان که همه چیز مصنوعی شده البته علم پیشرفت کرده زایمان سز بهتره چون ما جون قدیمیا رو نداریم.من خودم یه بار سز شدم این بار هم می خوام سز رو انتخاب کنم.چون واقعا الان هیچ عوارضی بعد ۹ سال ندارم.چرا دردی بکشیم که ۷ سال پیرمون کنه.
البته این نظر منه...

اصلا بهش فکر نکن منم خیلی میترسیدم ولی طبیعی زایمان کردم فقط همون موقع درد میکشی بعدش راحت میشی و اصلا هم واژنت شل نمیشه تازه تنگ ترهم میشه سزارین دردش بعدشه و باید مواظب باشی بخیه هات عفونت نکنه و یا باز نشه دیگه نمی تونی چیزای سنگین بلند کنی