۷ پاسخ

سرلاک مارک خود سرلاک( نستلا) از نوع حریره بادام

سلام من که پرسیدم چندروزاول لعاب برنج بهتره

سلام خانومی باسرلاک برنجی شروع کن هرروزسه وعده باشیرخشک یه پیمانه شیرخشک بایه قاشق چایخوری سرلاک دکترواسه دخترمن اینجوری شروع کردالبته دخترمن چهارونیم ماهش بود که رفته رفته زیادش کردم

بله من سه روز لعاب دادم بعد فرنی بعد ده روز حریره الانم سوپ میدم دو روز دیگه هم پوره میوه شروع میکنم

سرلاک برنج اول بده، چون سبکه و بچه اذیت نمیشه

خودت فرنی وحریره درس کن حالا اگه دوس داری سرلاک بدی ایرانی بگیر غنچه یا یه چیز دیگه من شنیدم البته. نمی دونم درس باشه نستله بچه رو عقیم می کنه

به نظرم لعابو اصلا ندین معمولا بچه ها دوس ندارن من با فرنی شروع کردم اونم نه خیلی غلیظ رقیق درست میکنم