۵ پاسخ

من بدون تجویز دکتر دادم به مدت ۷روز هر ۸ساعت زردیش خوب شد در کنارش خودم عرق کاسنی میخوردم و به بچه هم ترنجبین دادم

عزیزم نده الکی.هییییچ تاثیری نداره.خودش ی دوره داره زردی ک خود بخود خوب خواهد شد.فقط ادویه نخورین خصوصا زردچوبه و زعفران و بچه رو گرم نگه ندارین.پسر من دوماه و دوروز طول کشید تا رفت.چن تا دکتر بردم ک دوتاشون از اون دکترای فوق العاده بودن و گفتن این داروها منسوخ شدن و علم جدید رد میکنه هرچند ک دکترا مسن و قدیمی بودن.نگران نباشین فقط نزارین بالا بره زیاد شیرش بده تا زیاد دفع داشته باشه.اگه درجه اش بالاست بزارین تو دستگاه

من دادم ولی قبلش آزمایش انجام دادم با توجه به درجه زردی دکتر تجویز میکنه بدون تجویز ندین

من دادم نتیجه نداد بهد ازمایش دو روز دستگاه اوردم خونه

من به پسرم ۶ساعت هردفعه پنج قطره میدادم اگر زردی داره باید بدی بهتر که با پزشک مشورت بشه اونم به مدت چهارروز دادم