۴ پاسخ

نه از بوس کردنه ن هیچی جوش نشونه کبد گرمه فقط کاسنی بده بخوره زود برطرف میشه هیچی شیمیایی ب بچه ها نزنین توروخدا

هیچی احتمالا از شیر خودت جوش زده چیزی به نظرم نزن فقط با پنبه خیس صورتشو تمیز کن اگر حس خشکی پوست داشتی یکم بهش روغن بادوم بزن

سلام‌ عزیزم‌ شاید گرمی زیاد خوردید پماد نزنید یکم خنکی بخورید.

عزیز از بوس کردنه زیاده بوسش نکنین
پسر منم اینطوری میشد بردم دکتر پماد بتامتازون موضعی ۱ درصد رو داد خیلی خوب شد شما هم استفاده کن