۹ پاسخ

سلام عزیزم من ازروزدوم زایمان همش بارابط سینه شیرمیدم پسرم عالیه وکاملاراحتم

من چون نوک سینه نداشتم رابط خریدم ولی متاسفانه با اون هم سینه نگرفت ولی شاید برای شما خوب باشه

سلام عزیزم خیلی کار باهاش سخته ،،سر شیشه بزار سر سینه ت ،من این کار میکردم متاسفانه من شیر نداشتم به خاطر تصادف چند روز قبل زایمانم ،ولی باسرشیشه خیلی راحته هست ،بمن خانه بهداشت یاد داد،،،

سلام عزیزم من ازروزدوم زایمان همش بارابط سینه شیرمیدم پسرم عالیه وکاملاراحتم