۹ پاسخ

پسر من اینجوری بود آزمایش دادم آلرژی داشت زادیتن میدم خیلی بهتره البته با دستور پزشک
یه سر ببرش دکتر آسم و آلرژی
پسر من سرو صورتشو مدام زخمی میکرد انقدر چنگ میزد
یه کرمم هست شبا باهاش کل بدنشو حتی کف سرشو چرب میکنم

دندونشه فقط عین‌پسرمن نگران‌نباش

اکثر بچه ها موقع خواب اینکارو میکنن اگه تو روز هم اینجوری و خوابش نمیاد بخاطر دندونشه که اذیتش میکنه

سلام پسرمن هم دقیقاهمین شکلی شده حتی بامشت هم میزنه توصورت ودهن خودش.میشه بگی پسرتون تواین سن چندتادندون داره یاچه کارایی میکنه

شاید از دندونشه دختر منم دیگه داغونم کرده لثه بالاشم ورم کرده همشم صورت وچشماشو میماله برا دندونای پایینشم همینطور بود

گرما،رفلاکس پنهان،

حساسیت داره ، بهش چیزای که توش ادویه جات داشته باسه نده سیر، توت ، توت فرنگی ، طالبی ، خربزه اینا الرژی زاست باز اگه اینا نبود ببین چی دادی که بهش حساسیت کرده

پسرمن وشمادقیقا هم سن هستن میشه بگیدچ کارایی میکنه دندون داره یانه

به خاطر خوابه دیگه
پسر منم چشماشو میماله و گوششو میخاره وقت خواب