۵ پاسخ

استراحتت روبیشترکن بچه پایینه به خاطراین لکه بینی داری زیادنگران نباش بیخیال هم نباش عزیزم دکترت رواطلاع بده

اخ اخ من ک بیچاره شدم از دست این لکه بینی ها و خونریزی های پشت هم
حتما برو دکتر شیاف میده .نزدیکی نکن.فعالیت نداشته باش.ان شالله رفع میشه

دکتر برو ولی لک دیدن طبیعیه. من سفر میرم یا زیاد راه میرم لک قهوه ای میبینم. بخاطر همین به خودم استراحت مطلق دادم😄

استرس نداشته باش بجاش برو دکتر انشالله چیزی نیست
معمولا شیاف پروژسترون میدن بعدش خوب میشی

سریییییییع ب دکتر مراجعه کن تا اگه لازمه بهت شیاف پروژسترون بده خدایی نکرده سقط نشه