۵ پاسخ

پسر من ماه اول اینطور بود شکم و کمرش رو با دو قطره روغن بادام چرب میکردم و خلاف عقربه ساعت ماساژ میدادم دورانی و خوب بود. هر صبح اینکارو میکردم

اگه همش بخوای با گلیسیرین روده شو تحریک کنی روده ش تنبل میشه
ببرش دکتر عزیزم

عزیز شکمشو بزار تو دستت وپشتشو ماساژ بده به سمت پایین و چرب کن .بدنشو هم گرم نگه دار

عزیزم عادت نده به داره روده هاش و تنبل می کنه شکمش و با روغن زیتون چرب کن برعکس عقربه های ساعت ماساژ بده حتی می تونی مقعدش هم چرب کنی انشاا... که نتیجه می بینی

زیاد گلیسیرین نزن بدعادت میشه خودت رژیمتونگهدارعزیزم بچه چه گناهی داره