۵ پاسخ

به دل بخوابونش هر دفعه ربع ساعت و اینکه خودت از کنارش جم نخور و حواست باشه چون زود خسته میشه خسته شو برشدار و اینکه شاید صورتش بیاد رو زمین و راه نفس کشیدن نداشته باشه همش نگاهش کن انشالله بزودی گردن میگیره من از دوازده روزگی اینجور گذاشتمش الان گردن گرفته

نگران نباش عزیزم هنوز زوده برا گرفتن کامل گردنش واینکه پای مرغ بخرید منم نمیتونستم بخورم. ولی بپزید کلا حل بشه بعداز صافی ردکنید مثل ژله میشه اونو چند تیکه کنید هروقت سوپی چیزی میپزید توش بندازید و بخورید برای تقویت گردن بچه و استخونهاش خوبه.

میگیره عزیزم نگران نباش یواش یواش یک ماه دیگه گردنشو قشنگ برات بلند میکنه عجله نکنه

وقتای بیداری بزارش رو شکم بعد مشغولش کن یا یه چیزی بزار رو به روش توجهش جلب شه سرشو بیاره بالا نگه داره این تمرینو هر روز انجام بده تا سفت شه گردنش

تپله یا لاغر عزیزم؟