۱۲ پاسخ

وزن تولدش چند بود؟اصلا ب حرفشون گوش نده انگار قرارداد بستن ک ب همه مامانا این حرفو بزنن .بمنم گفتن اصلا اهمیت ندادم الان دخترم داره دندون در میاره روز ب روز داره لاغرتر میشه.اصلا از غذاش کم نکن موقع دندون در اوردن کلی وزن از دست میده

پسر من 3 ماهشه 7200 گوش نده به حرفشون خیلی ام خوبه

نه عزیزم وزنش خوبه به حرفا بهداشت زیاد فکر نکن خیلی جاها اشتباهم میگن

سلام ن عزیزم فک نمیکنم اضافه وزن داشته باشه .البته ب وزن تولد بستگی داره .من هنو ۴ ماهش نشده ماشالله ۷۳۰۰ بود اما بهم نگفت دکتر اضاف داره فقط گفت دیگه اهن میشه بهش بدی .بده هرچهقد بچه نیاز داره بخوره

با وزن تولدش بچت الان بایدحداکثر۵کیلو باشه.ببر دکتر ببین چی میگه

برن گم شن بابا چی حالیشونه
اصلا نگران نباش گلم خیلیم وزنش خوبه گل دخترت واسه دندون دراوردن خیلی اذیت مشن و وزن کم میکنن

نه پسر من وزنش بيشتر بود درمانگاه گفت وزنش خوبه

خخخ پسر من چهارماهشه و نه کیلو هستش.تو بهداشت میگن اضافه وزن داره.متخصص کودکان می برم میگه مولتی بده بچه ات ریز مونده😲😲😲
به بچه ات برس.ولی چاقش نکن .تا جایی که متناسب بزرگ شه بهش غذا بده.۶۷۰۰ زیاد نیست اصلا

دختر من ۸۵۰۰ بود جهار ماه وزن تولدشم ۳۶۰۰ بود اصلا هم نگفتن اضافه 😂😂
گفتن اشکال نداره شش ماه اول اضاف باشن

ن دختر منم همينقدر بود گف عاليه شير خودموميخوره

نه اصلا هم اضافه وزن نیست خیلی هم وزن طبیعی هستش

خوبه گوش نده به حرفشون هنوز دندون در بیار وزن کم می‌کنه بده عزیز م بخوره اما به اندازه بعضی از بچه ها خیلی میخورن مثل پسر من ماشاالله ضرر نداره براشون