۶ پاسخ

مگه تو ان تی بهتون احتمالی نگفتن؟؟؟اخه حیفه الان بری دوباره ۱۸ هفتگیم بری؟همش ۳ هفته دیگه مونده شماهم با منید منم ۱۵ هفتمه چشم بزاری تا رفتی سنو نشستی

ولی من تو پونزده هفته سر خود رفتم گفت دختره توی آنومالی گفت پسره یعنی شوکه شدیماااااا

عزیزم بهترین زمان سونو آنومالی ۱۸ هفتس یکم دیگه طاقت بیار ۱۸ هفته برو توی ۱۲ هفته احتمال نداد بهت

من ۱۵هفته ام بود رفتم جنسیت رو بهم گفت ۱۹ هم رفتم همون که گفته بودن درست بود

من هفته ی 15 رفتم معلوم شد

اگه دقیق میخوای معلوم بشه بذتر18بروکه دوباره هزینه نکنی