۵ پاسخ

سلام عزیزم خیالت راحت اذیت نمیشه. یک ساعت قبل تزریق واکسن قطره استامینوفن رو دوبرابر وزنش بهش بده و بعد اون هر ۴ ساعت قطره رو تکرار کن. هر یک یا دو ساعت تب رو اندازه بگیر که خدایی نکرده بالا نره. سعی کن شیر زیاد بخوره تا بیشتر ادرار کنه

عزیزم من وقتی واکسنش رو زدم اول بهش قطره استامیوفن دادم بعد کمپرس سرد کردم جای واکسن رو جاشم خیلی گرم نکردم همون معمولی رو به خنک بود تب نکرد دردم نداشت

سلام.بعد واکسن استامینوفن بده بهش دوبرابر وزنش هر چهارساعت
حوله سردم نذار اصلا...فقط حوله گرم...پماد مسکنم بگیر بزن دور جای سوزنش که درد نکنه یا همون قطره استامینوفنشا بزن
تب نمیکنه اگه به موقه بدید استامینوفنشا

سلام عزیزم خیالت راحت اذیت نمیشه. یک ساعت قبل تزریق واکسن قطره استامینوفن رو دوبرابر وزنش بهش بده و بعد اون هر ۴ ساعت قطره رو تکرار کن. هر یک یا دو ساعت تب رو اندازه بگیر که خدایی نکرده بالا نره. سعی کن شیر زیاد بخوره تا بیشتر ادرار کنه

عزیزم من تازه واکسن پسرمو زدم. وقتی آوردمش اول قطره استا شو دادم بعد قنداقش کردم که پاشو تکون نده بعدم مرتب براش سشوار میگرفتم. نه تب کرد نه درد داشت اصلا اذیت نکرد تا فرداشم خوب شد که دیگه قطره ام بهش ندادم