۷ پاسخ

دختره منم همین طوره ولی دکتر تو تلویزیون گفت به شدت ضرر داره تا زیره۲سال ممنوعه و کمترین عارضش نزدیک بینی در اینده س

دخترم منم سه ماه شده میزارم نگاه میکنه منم کارامو میرسم

منم هم همین مشکل رو دارم
ولی از اونجایی ک مادر بودن کار سختیه من روشن نمی کنم
ولی شب هاهمسرم روشن میکنه
منم میرم تو اتاق با دخترم بازی بازی میکنم

من هم همین مشکل دارم.خوب من باید کارای خونه وخودم انجام بدم واکثراهم توپذیرایی هستیم و تلویزیون روشن.نمیتونم تواتاق تنهاش بذارم.یا مثلا خونه دیگران هستیم نمیتونم بگم خاموش کنین تی وی.نمیدونم چکارکنم واقعا؟

والا گفتن که تا دو سالگی نگاه کردن به تلویزیون و موبایل و تبلت ممنوعه . ولی واقعا امکانپذیر نیست چون نمیشه همیشه تلویزیون خاموش باشه 😕

دختر منم نگاه میکنه.باهاشون حرف هم میزنه.دو ماهشه.منم بعضی وقتا میذارم میبینه

دوقلوهای منم نگاه میکنن سرگرم میشن منم ب کارام میرسم