۶ پاسخ

فکر کنم هیچ تاثیری نداره ما دلمون رو خوش می کنیم

گلم من دنتی کید باریج میزنم عالیه بعد چند دقیه قشنگ اثر میکنه ، ایرانی هست و قیمتشم هشت هزار تومانه یه ذره بزن به انگشتت ولی فقط همون ناحیه دندونی که داره در میاره نزن کل لثه بالا و پایین را باهاش ماساژ بده
دخترم دندان اولی هاش را که درآورد خیلی اذیت میشد من میزدم براش راحت میشد دردش میفتاد

دنتی کید خیلی تاثیر بهتری داره اول اینکه گیاهی دوم اینکه یکم حالت خنک‌کننده و سر کننده داره دختر من که برای اولین دندوناش خیلی کمک کننده بود قشنگ آروم می‌شد دستاما کامل میشستم و با ژل ماساژ می‌دادم

نه عزیزم‌ بهتره استفاده نشه پستونکش بذاز فریزر یخ بشه بده بهش یا ی هویج پوست بگیر بذار فریزر یخ بزنه بده دستش بجوه خوب میشه

خیلی محصولات خارجی هست ولی باید مطمئن بشین توش بی حسی کننده شیمیایی نداشته باشه چون با آب دهن بچه خدای نکرده میره پایین و بلع رو دچار مشکل میکنه باریج ایرانی از همه بهتره چون مطمین هستیم که مواد بی حسی نداره ولی بازم اونم بلافاصله پشتش شیر ندین

ژل دندون بگیر اسمش و نمیدونم ولی کاناداییه من یکی دونفر استفاده کردن توی فامیلمون میگفتن خیلی خوبه و هم ساکت میکنه هم سریع درمیاد من خودم نخریدم ایرانی خریدم‌که فایده نداشت