۱۰ پاسخ

سلام نه اصلا اصلا دود بيشترين خطر رو داره تو شيردهى و بهترين زمان ترك همين دورانه👍🤱

خیلی خیلی ضرر داره

سیگار ضرر داره درسته؟؟؟؟بعد قلیون دودش هفت برابر سیگار ضرر داره.حالا خودت میدونی

دودش برا ریه بچه خوب نیس ولی نمیدونم توی شیر اثر داره یا نه، ولی قطعا ضرر که داره

حالا نکشی چی میشه 😑
حالا بچه هیچ برا خودتم ضرر داره

نکش عزیزم چ کاریه.یه عمر پشیمانی میاره

آره بابا خیلی ضرر داره

من میکشم گاهی ولی توجه نمیشه اگرم ضررش نمیشم واسه بچه آخه کلا تواتاق دیگه ای میکشم

سوال منم هست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️البته من یکی دو بار کشیدم شکر خدا مشکلی پیش نیومد

ن من میکشم عالیه بکش خخخخ