۹ پاسخ

عزیزم منم هفته ای یبار میرم.... یه هفته اشو خودم تنها سریع سطحی اصلاح میکنم... هفته دیگه اش با ابجیم میرم.... و اصلاحم میکنه.... میانگین 20دقیقه طول میکشه.... بعدش که میام با حوله ام یه ساعت زیر پتو دراز میکشم بعد لباس میپوشن پناه برخدا

حمام طولانی نرو ..من خودمم سریع یه شامپو میزنم کمی لیف میام بیرون.. هیچ نمون.. تند انجام بده.. ب دلت بد راه نده ان شاءالله چیزی نیست.. با دکترم مشورت کن

من هفته ای یکبار میرم درازمیکشم مامانم حمامم میکنه...😔با این حال بازم خیلی میترسم

نگرانی نداره من هروز میرم کیسه اب که پاره بشه ۱۲تا۲۴ساعت زمان داری خودتوبه بیمارستان برسونی

منم هفته ای یکبار با ترس ولرز میرم 😔
در حد یه سرشستن
دلم برا حموم رفتنم تنگ شده
تا هفته ۳۶ باید رعایت کنی
خانمی

نی نی به این زودی ها نمیاد پدرت رو در میاره بعد میاد نگران نباش رااااحت برو حموم

ن عزیزم نگران نباش من ک تجربه شو ندارم ولی خودتو نگران نکن فقط مدت حمامت خیلی کوتاه باشه زیاد زیر اب داغ نمون چون ب زایمان کمک میکنه

مگه هفته ۳۶نیستی دیگه خطر زایمان زودرس نداری که

برو حموم در حد ۱۰ دیقه اونم با اب ولرم‌ن گرم البته توی این سرما کمتر بری حموم بهتره.