۵ پاسخ

پوره سیب و گلابی ،پوست کن.تکه تکه کن بزارتواب بجوشه ده دقیقه بعد لهشون کن یکمم ابی ک میوه روتوش پختی بریزروش تارقیق بشه بهش بده بخورع

پوره سیب .پوره کلابی.وموز...سیب وگلابی با۳۰ سی سی اب میزاری بجوشه باهمون مقداراب پوره کن بخوره موزهم له میکنی باشیرخودت یاشیرخشک پورش کن

یه دونه‌موزهم‌میتونی له کنی بعدشیرخودت یاشیرخشک بهش اضافه کنی بخوره

پوره سیب گلابی و موز طرز تهیه اش تو ابزار گهواره هس من از اونجا خوندم درست کردم
پسر منم پوره سیب رو خیلی دوس داره

پوره گلابی و سیب.بخارپزشون کن.بعد له کن بده نینی بخوره