۸ پاسخ

وقتى هايى كه مىخواد جيش كنه مى تونى شورت آموزشى ببوشونى كه بيرون نده البته اون شورتها هم 30 يا40 تومن هستن

من شورت دوگره استفاده میکنم

من اول ازین پوشک دائمیا گرفتم. اما چون دور رونش هنوز اندازه نبود، هی پس میداد. مدفوعشم هنوز آبکیه، اصلا داستانی داشتیم. جدیدا از همون لاستیکیای قدیمی یا شورت دو گره و پارچه ش رو با مارک فیروز گرفتم. با محافظ کهنه. خیلی ام بهتر از پوشک دائمیه، زودتر م خشک میشه. گاهی ام پس میده مدفوعش. اما بهتر از اون یکیاست، چون کاورش دور رونشو میگیره.

عزیزم سعی کن موقع های ادرارش کهنه کنی یا اصلا باز بذاریش و فقط زیرش چیزی بندازی که کقیف نشه تشکش اما اصلا فله ای و یا مارک غیر معتبر نخر

فله ای ممکنه حساسیت براش بیاره. دختر خواهر من بهش نساخت

عزیزم گاهی وقتا من بچه هامو کهنه میزترم شرت میکنم پاشون البته وقتی میدونم پی پی تازه کرده و فقط ادرار میکنه زیرشم یه تشکچه میندازم که تشک اصلیشو کثیف نکنه

استفاده از شورت های دو گره من که استفاده میکنم خیلیم راحته

فله ای بخر ۲۰تا توش هس ۱۵۰۰۰ تومن