۶ پاسخ

دختر خوب سر خود که دارو اونم آنتی بیوتیک مصرف نمی کنن که،
اول از همه آب نمک قرقره کن بعد آبلیمو و عسل ، دمنوش آویشن، ... استفاده کن
ممکنه از آلودگی هوای این روزها هم باشه، خودمن گوش درد و گلودرد و سردردم به خاطر آلودگی هواست

عزیزم ابجوشیده با عسل وابلیمو و کمی دارجین قاطی کن و روزی سه بار بخور زود خوب میکنه

دیفن هیدرامین .قرص سرماخوردگی اینارو دکتربه من داد

دکتر دخترم همه قرصایی که دکترم نوشته بود و انداخت دور و فقط شربت دیفین هیدرامین با قرص سرماخوردگی داد

اب نمک قرقره کن،شیر گرم بخور،کلا مایعات زیاد بخور،ولی به نظرم انتی بیوتیک بدون تجویز نخور،برای بچه خوب نیست

گوشت قرمز با شلغم و پیاز بریز تو شیشه آب روش نریز بعد بزار داخل ی قابلمه پر آب بزا 4ساعت بچوشه بعد بخور معجزه میکنه