۹ پاسخ

سلام من همیشه خوابیده ب بچم شیر میدم مخصوصا شبا الانم سه ماه وسیزده روزشه دیروزم بردمش دکتر سرما خورده بود گفت گوشش شفاف هیچ مشکلی نداره

آره دادم ولی تو گوشش هم نرفته

نه بابا مشکلی پیش نمیاد!

من اکثرآ به بچم خوابیده شیر میدم.. فقط حواست باشه راه بینیش باز باشه

من از اول به پسرم خوابیده شیر میدم
فقط باید زیر سرش بلندتر باشه که سرش رو دستمه تا حالا که مشکلی نداشتیم

من به دوتا بچه هام خوابيده شير دادم هيچ مشكلى هم نخوردن

بهتره یکم زیر سرش بالاتر باشه
کلا موقع شیر دادن سر بچه بالاتر باشه که خدانکرده شیر پشت گوشش جمع نشه چون باعث عفونت گوش میشه

منوبعضی وقتا که خسته ام بچه ام رو حالت خوابیده شیر میدم فقط حواست باشه که سینه ات تو دهنش باشه خفه اش نکنه و اینکه میگن میره تو گوشش این زمانی هست که سینه ات پر از شیر هست و بچه که شیر میخوره همچنان سینه ات از پایین شیر چکه میکنه که ممکنه بره تو گوشش‌.حواست باشه خلاصه

من میترسم خوابیده شیر بدم.. ولی نمیدونم والا