۴ پاسخ

سلام من از روز اول همین شیرو به عنوان کمکی دادم به بچم راضی ام و وزن گیریشم خوبه

من ۳ ماه دادم خیلی خوب و عالیه اما الان‌مدتیه دیگه نمیخوره هرکار میکنم.پیش مامانم میزارمش بیرون میرم ناجاری ۳۰ تا یا ۶۰ تا میخوره نه بیشتر میخوام شیرشو عوص کنم شاید خوشمزه تر و بخوره

سلام شير خشك خوبيه خواهرزادم اينو ميخورد وزنگيريشم خوبه به شير مادرم شباهت بيشتري داره،من ميخواستم به عنوان كمكي ب بچم بدم ولي بچم چون به پروتئين كاوي حساسيت داره كتر براش يه شير خشك ديگه داده

من بیومیل پلاس میدم خیلی راضیم پسرم هر شیریو نمیخوره ولی این خوشمزست میخوره