۸ پاسخ

منظورت از آلت پنهان همون الت فرورفتس؟
پسرخواهر من حلقه انداخت التش اینطوری شد، متاسفانه چسبندگی گرفت خواهرم بردش پیش متخصص
هربار که پوشک عوض میکنی باید دستتو دورش بذاری دربیاریش تا چسبندگی نگیره

سلام گلم نگران نباش پسر خواهر منم االتش بعد حلقه میره تو اصلا انگار نداشت هیچی ولی الان ک ۳ سالشه قشنگ دراومده😉

سلام عزیزم پسرمنم بعدختنه که باروش حلقه بودالتش پنهان شده همیشه هم باپمادزینگ اکسایدفیروزچربش میکنم که نسوزه!!!

پسرمن تپله میره تو دکتر دید گفت طبیعیه

پسر منم بعد از ختنه اینطوری شد و چسبندگی هم گرفت. دکتر براش باز کرد و تا ده روز تریامسینولون آن آن داد و گفت روزی 4 بار بزنم و تو لگن آب گرم بشونم. الانم روزی ی بار باید آد بزنم

پسر من بعد ختنه آلت میره داخل من هر بار بعد تعویض میارمش بیرون و تمیزش میکنم و پماد آد چرب میکنم

سلام الت پنهان چیه؟

آلت پنهان چيه؟؟؟؟ ؟؟؟؟