اینم خوشگل پسر من ک امروز به دنیا اومد

۲۰ پاسخ

ای جان خدا حفظش کنه براتون زیر سایه امام زمان بزرگش کنین براماهم دعا کن

ای جان قدمش مبارک باشه عزیزم، طبیعی بودید؟

عزیزممم😍😍😍خداحفظش کنه قدمش پربرکت باشه چندهفته زایمان کردی

مبارکع گلم
برا ماهم دعا کن

ای جووووونم...مبارکه بسلامتی

عزیزممم ماشالله مثل گله خدا نگهش داره قربونش برم 😍❤️براماهم دعاکن

خداحفظش کنه عزیزم نامدار باشه..😘😘😘

سلام. مبارکه انشالله که قدمش خوش باشع

ماشاالله.خدا حفظش کنه😍قدمش مبارک و پر خیرو برکت باشه

ای جونم عزیزم، مبارکت باشه، ایشالله یه پسر عاقل و نامدار و عاقبت بخیر بشه

الهیییی😍 مبارکه گلم زیرسایه پدر مادر انشاالله ک قدمش پرازخیروبرکت باشه براتون

ای‌خدا‌مبارکاباشه
😍😍😍

ای جووووووونم خدا حفظش کنه عزیزدلم .مبارکت باشه قدمش پراز خیر برکت ❤❤❤❤❤

ای جونم مبارک باشه قدمش عزیزم ..وزنش چقدر بود؟؟

مبارکه ایشالله خوش قدم باشه ...

ای جانم خیلی بامزس خداحفظش کنه

وای خدا جون مبارکه ان شاء الله خدا حفظش کنه

ای جانم خدابراتون حفظش کنه😊🌹

خداروشکر😘😘😘😘😘😘😘😘

مرسی از همه مامانا ان شااله خدا بچه هاتونو حفظ کنه و بقیه ان شااله صحیح و سالم زایمان کنین