۵ پاسخ

من با پوار تمیز میکنم اخرش یکم با گوش پاک کن تمیز تمیز میکنم

شیر خودت ی کم بکن بینیش بعد خودش نرم میشه ی عطسه میکنه میاد بیرون ممکنه ی کم گریه کنه ولی بعد اروم میشه بعدم ی دسمال لول کن بکن داخل سوراخا خودش بهش میچسپه تمیز میشه من همیشه همین کارو میکنم خوبه

من روزی دوبار براش قطره سدیم کلراید می ریزم بعد از ده دقیقه با پوآر بینی تمیز می کنم گاهی گریه می کنه مجبور میشم گوش پاک کن یه دور تو بینیش بچرخونم راحت تمیز میشه

عزیزم اسپری بینی(سدیم کلراید) بزن براش ۵ دقیقه بعد با بینی پاک کن بینیشو تمیز کن‌

قطره سدیم بریز وبا فینگیر تمیز کن تا بخواد گریه کنه کارت تموم میشه