۱۳ پاسخ

زیاد نخر به اندازه توانایبت

کم نیاریم تو زندگی بااین گرونیا 😔خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

من از چندین ماه قبل از بارداری حقوقمو پس انداز کردم با کمک خونوادمم دارم میخرم اما واقعا گرونه همه چیز. تازه هزینه های زایمان به کنار

واقعاً حق دارى بايد وام بگيريم خريد كنيم

خداخودش نینی داده روزیشم میده

واقعا خیلی سخت شده .باید بیخیال بقیه هم شد و فقط چیزلی مورد نیاز رو کم کم خرید.فعلا چیزای ضروری رو تهیه کنید.واقعا گرون هست همه چیز.

عزیزم زیادبه خودت سخت نگیرچیزی که لازمه روبخرخیلیارودیدم سیسمونی براسه چهارسال دیگه هم گرفتن که واقعابی ارززشه چون تاسه چهارسال دیگه چیزای جدیدمیان که ایناازمدمیفتن ومیندازنشون ومیرن جدیدمیگیرن

بنظر من خونواده هامون گناه دارن با این گرونییی چرا چیزی ک لازم نیست و باید بگیریمم من فقططط یه کمد لباس گرفتم با لباساش و دوس تا عروسک همینن کلا شد سه تومنن همونم دلم نمیوومد مامان بابام تو فشارربیوفتن چون واقعااا ام ضرروری نیس خیلی چیزاا فقط لباس بدرد میخورههه. یدونه ام روروئک تازه اونم بدرد نمیخوره قبلا نبوده بچه ها راه نمیرفتن?

بیچاره خانواده دختر
چرا فکر میکنید بچه اول رو باید خانواده بخرن؟!

به اندازه خریدکنی زیادبرات گرون وای نمی ایسته

خیلی گرون شده من بچه اولمه مامانم باید درست کنه هنوز رفتیم لباساش فقط سرویس کالسکش و سرویس پتوش شده ۵ میلیون واقعا خیلی گرون شده هنوز یه عالمه دیگه چیزاش مونده خیلی سخته

بنظر من چیزهایی که خیلی ضروریه بگیرید...کلا جهیزیه و سیسمونی عرف شده

من ک بچه اولم هست مامانم باید بخره خدا کمکشون کنه جهیزیه خواهرمم داره واقعا خیلی چیزا گرونه