۱۰ پاسخ

اکسید دوزنگ خوبه

کاندولا با فیروزم خوبه

من پماد کالاندولا میزنم عالیه

سلام...برای سوختگی پای نوزادتون میتونید از پماد کالاندولا یا پماد بچه فیروز استفاده کنید اما اگر بعداز استفاده دیدید که وضعیت سوختگی ها خوب نشد یه پماد زینک اوکساید تهیه کنید و به نسبت مساوی با پماد کالاندولا مخلوط کنید و در موضع سوختگی بمالید قطعا نتیجه خواهید گرفت

زینک اکسید فیروز خوبه، کالاندولا هم خارجیش خوبه که من همه جا رو گشتم پیدا نکردم

کالاندولا عالیه

کالاندولا به مورور زمان پوست و سیاه میکنه

من به شخصه هیچ کدومو قبول ندارم وپماد QVاستفاده می کنم خیلی هم راضیم

کالاندولا برا سنش بهترینه یکم بزرگتر شد میتونی پماد آردن بگیری اونم عالیه و ارزون

سودو کرم البته باید اصلشو بخری چون تقلبیش زیاده ،من از بنی هاشم خریدم،کرم سوختگی ماستلا هم عالیه ،چیکو هم خوبه