۴ پاسخ

تادوسالگی میگن انگشت ومک بزنه اشکال نداره بعد اون نباید بذاری

پسر منم همینطوره بهش ارامش میده.اولش خساس بودم ولی الان‌گذاشتم به حال خودش باشه گناه داره .همه میگن بعدا از سرش میفته.دیگه نمیدونم منکه حریفش نشدم .خوب هم هست یه وقتایی با انگشتش آروم‌میشه کمتر اذیتم میکنه

نه چه ضرری بذارراحت باشه دخترمنم اونطوریه هرچقدرخواستم بجای انگشتش پستونک بذارم قبول نکردولش کردم الان کم کم داره یادش میره

اشکال نداره اگه پستونک بگیره راحتتره چون بعد گرفتنش راحتتر میشه.میتونی دستکش دستش کنی که به شصتش عادت نکنه.