۴ پاسخ

صندلی ماشینای خارجی که جوری ساخته شدن که از همون روز اول بشه گذاشتشون تو صندلی، چون اونجا بچه حتما باید تو صندلی باشه، غیر قانونیه تو بغل گرفتن، ولی بنظرم از دوماهگی که یکم سفت میشه دیگه راحت بشه گذاشتش

عزیزم بستگی ب صندلی داره که میخری بعضیا از بدو تولد هست و میشه از بیمارستان ک برمیگردی نوزاد رو بزازی توش

بستگی به اندازه صندلی و جثه بچه داره‌.فکر میکنم صندلی ها از ۶ ماهگی مجازه .بیشتر از زمانی شروع میشه که بچه بتونه بشینه و به کمرش اذیت نشه

الان باید بذارین تو کریر