۱۰ پاسخ

خداروصد هزار مرتبه شکر❤🌹
ان شالله نی نی های همه سالم باشن و همگی بسلامتی زایمان کنیم و فسقلی هامونو بغل کنیم🤗😍

خدارو شکر .طول سرویکستون چند بود ؟

خدا رو شکر که نینیت سالمه
من هفته آینده میرم واسه انومالی

خدا شکر به منم دعا کن هفته دیگه سنو دارم سالم باشه از منم آبجی🙏

وای گلم خداررو صدهزار مرتبه شکر من اززمانی ک اومدم تو برنامه گهواره چت دوستانی ک مامان شدن یا توراهی دارن رو میبینم روحیم بهتر شده

خداروشکر😍😍😍❤

خوش خبر باشی عزیزم خداروشکر ایشالله نینیت به سلامتی بیاد بغلت نینی ما هم به سلامت بیاد بغلم وای دارم لحظه شماری می کنم برای اون لحظه که می خواد بیاد بغلم دوست دارم زودتر نینی مو ببینم 😍😍😍😍😍

انشالله خداروشکر عزیزم

جنسیت چی بود عزیزم

خداروشکر عزیزم.خوش خبر باشی❤