۴ پاسخ

پسر من اوایل همش خواب بود الان برعکس شده شبا بیداره. ولی چیزی که من تو این دو روز فهمیده اینه که سیر نمیشه که شبا هی بیدار میشه و یکی اینوه عصر دیگه نمیخوابونمش بهتر شده. چون با سینه خودم زود خوابش میبره و سیر نمیشه اخر شبا براش یه شیشه شیرخشک درست میکنم میخوره تا صبح میخوابه فقط یکبار واسه شیر بیدار میشه

بچه ها بیشترشون اینطورن تا ۴۰ روز بعد از اون شنیدم بهتر میشن منم این مشکل دارم

یکم زمان میبره.
کم کم باید با نیم ساعت یک ساعت عقب آوردن شروع کنی.
کولیک هم داره؟؟
اگر کولیک نباشه یکم راحت تر هست. روزها خونه رو روشن کن و سروصدا باشه. کمتر اجازه بده بخوابه
غروب حمام ببر. باهاش بازی کن خسته بشه
برق اتاق رو خاموش کن و خونه رو ساکت که فرق شب و روز رو بدونه
می تونی موسیقی خواب هم بگذاری
یکم خسته کننده میشه و زمان میبره
اگر ادامه بدی نتیجه میگیری
ساعت خواب باقی خانواده هم موثر هست

سعی کن روزا باهاش بازی کنی یا نزاری زیاد بخوابه مثلا پوشکش رو باز کن یه مدت کوتاه روزا خسته بشه حسابی . معنی شب و روز رو براش مشخص کن