۴ پاسخ

شنیدم از روز ۱۰ نوزاد دیگه زردی برنمیگرده ولی اگه دل نگران هستی حتما دکتر ببرش تا خیالتون راحت بشه

تا ۴۰ روز صورتش زرده دختر من یه بار زردی داشت ازمایش دادیم ۹ بود دوباره برای دل دردش یه ماهگی بردم دکتر گفت زرده صورتش آزمایش بده الکی دست بچمو سوراخ کردن دوباره آزمایش گرفتن زردی نداشت اونی که شما میگی تا ۴۰ روز همینجوریه بعد خوب میشه بهش ترنجبین بده

سلام بچه هایی که وزن تولدشون کمتر ۳کیلو‌‌ هست تا یک ماهگی امکان داره برگرده به سفیدی چشمش نگاه کن اگه میبینی زرد برای اطمینان بیشتر ی ازمایشی بد نیست

عزیزم کدوپوست کن رنده کن بچه روپوست کدوکن زردیش کامل میره