سلام واسه اسهال چه شربتی خوبه سریع خوب شه

۶ پاسخ

سیب رنده کن ی کم رنگش تیره بشه خوبه موز بده پودر ک واسه از دست دادن آب بدنه .ماست چکیده با نعنا

کیدی لاکت پودره واسا اسهاله خوبه

شربت رو نمیدونم با نظر دکتر باید بدی ولی سیب بدون پوست رنده کن تا قهوه ای شه وسنجد بهش اضافه کن بده کوچولو بخوره

من دکتر دخترم گفت هروقت اسهال شد مترونیدازول بده بهش با رژیم اسهالی موز و سیب زمینی و سیب رنده کنی بذار قهوه ای شه بده بخوزه

بچت چندبار در روز بیرون میره و با چ حجمی ؟

انتظار سریع خوب شدن نداشته باش اسهال دیر خوب میشه قطره پی لاکت به نظر من خوبه