۴ پاسخ

قطره خوراکی استامینوفن هر ۴ساعت روز اول و هر ۶ ساعت روز دوم.
بنا به وزن کودک هر چقدر وزن داشت دوبرابر قطره بدید. مثلا ۵ کیلو ۱۰ قطره

سلام.هر۴ ساعت نصفه قطره چکان،قطره استامینوفن بدین .لباساشو کمتر کنین وبادماسنج تبشو اندازه بگیرین که ۳۷/۵ بالاترنره..روز اول محل واکسنو کمپرس سرد و روز بعد کمپرس گرم کنید تا دردش کم شه.

اگه تبش تا37.38باشه عادی ولی اگه خدای نکرده رفت بالاترحتماببرش دکتربهترین داروهم استامنیفون ولی زیادبهش نده که خطرناک

بهترینش مصرف شربت استامینوفن هست روز اول هر ۴ ساعت روز دوم ۶ ساعت