۷ پاسخ

مامان کیان عزیز.انشاالله که تب نمیکنه اگم تب کرد یه دستمال خیس کن بزار رو شکمش تبش زود میاد پایین.فقط پیشونیش دستمال نزاری که میشه سینوزیت.

نه اصلا این کارو نکن مصرف همزمان استا و شیاف یا بروفن باعث مسمومیت میشه
بعد استا دادی باید 5ساعت صبر کنی بعد شیاف کنی
این وسط پاشویه و دستمال خیس بکش رو پاهاشو سرشو دستاش

ایشالله تب نمیکنه زودترنده اگه خدانکرده تب کرد پاشویه کن دست صورتش باآب ولرم بشوریکمی.اماخیالت راحت تب نمیکنه همون چهارساعتی دوبرابروزنش بهش قطره بده

پاشویه کن چون نمیتونی بین چهارساعت بازم بدی بعدشم شیاف مث همون قطره کار میکنه فقد
پاشویه کن انشالا که تب نکنه

اگر حالت تهوع نداره و استفراغ نکرد و تبش زیر ۳۸.۵ بود هر ۴ ساعت قطره اگر تب ۳۸.۵ به بالا رفت یا برگردوند شیاف اونم هر ۶ ساعت ، پاشویه کنید با حوله ولرم

نه قطره رو زودتر ۴ساعت نده اصلا. پاشویه کن مرتب. کمپرس سرد برار. لباسشو کم کن. اگه پایین نیومد بده و ببر درمانگاه

بهداشت بهم گفت اگه تب کرد 4ساعت بعدش میتونی سه برابروزنش بهش قطره بدی.