۷ پاسخ

خب پستونک که باعث میشه بیشتر هوا بره داخل معده اش کولیکش تشدید میشه

گلم ندی بش بهتره ولی اگه مجبوری کم بش بده که بدعادت نشه!
بعضی بچه ها از جمله دختر من اصلا دوست ندارن😅

تجربه من این هست مارک و مدل پستونک مهم هست
بعد بچه های کولیک مدام در حال جیغ هستند و پستونک رو پرت میکنند.
صبرات رو زیاد کن و هرچقدر پرت کرد بیرون مجدد ادامه بده
بعد از شیر خوردن. بعد از ویتامین خوردن امتحان کن.
آروم رو پشت اش ضربه بزن
شیرین نکن. عادت میکنه. ضرر هم هست. تو شیرخشک یا شیر دوشیده بزن

سلام منم همین مشکل دارم کاش از اول بهش میدادم خیلی هم تلاش کردم ولی نشد.هم ارتودنسی هم ژله ای امتحان کردم ،شیرین هم کردم بازم پس میزد

خوب عزیز من این راه اش نیست دختر منم پستونک نمیگیره. برای کولیک اش دارو دایمتیکن یا کولیک ایز بده من خودم از دایمتیکن رو بچه ام بیشتر جواب گرفتم. انشالله که بهتر بشه.

دختر منم هر کار میکنم نمیگیره. یکی از دوستام ۱۵ تا پستونک مارکای مختلف داد به بچش تا یکی گرفت میتونی امتحان کنی

چند بار امتحان کن میگیره...
منم دو ماهه بود دادم اول نگرفت ولی بعد گرفت...الان خیلی اروم‌شده