۱۵ پاسخ

شوهرمو قبل از بارداری خیلی دوسش داشتم ولی بعد از زایمان خیلی خیلی خیلی بیشتر دوسش دارم؛پسرمو دوست دارم چون پدرشو دوست دارم؛کارن رو بعد از زایمان ندیدم سریع انتقال دادن بیمارستان فوق تخصصی اطفال؛روز دوم عملش کردن از روز ۸ تازه ۵ سی سی تو هر وعده بهش شیر میدادن؛روز ۱۲ تا از دستگاه جدا شد و خودش نفس کشید؛روز ۲۳ مرخص شد؛کی تو این ۲۳ روز باعث شد نفس بکشم؟افسرده نشم؟تلاش کنم برای زندگی؟امید داشته باشم؟پس شوهرمو دوست دارم که مثل کوه پشتم بود همراهم بود؛قهرمان کوچولومو دوست دارم چون پسر یه مردِ واقعیه؛ قرارِ مثل باباش محکم باشه کوه باشه

بچه امو .. شوهرم اصلا کمکم نمیکنه و خستگیامو درک نمیکنه منم روز به روز سردتر میشم

بــچه موبیشتر دوس دارم😶

عزیزم این که یکم بچه اتوبیشتر دوست داشته باشی طبیعیه
من خودم همین طور شدم چون بعداز زایمان وامدن بچه خیلی دارم اذیت میشم تازه حس افسردگی هم دارم اما کسی روندارم واقعا حالم بده یعنی اگه به خاطر بچم نبود یه بلایی سرخودم می آوردم☹

هردوروبه شکل متفاوتی دوس دارم نمیتونم بگم کدوموبیشتر امابه علت کوچولووناتوان بودن بچه چون توجهم زیادبه دخترمه احساس میکنم نمیتونم یه لحظه ازش جداشم درحالی که یه هفته اس شوهرم نیس وتا۱۷روزهم نمیادتحمل میکنم

مثلا فک کنین دورازجون زبونم لال خدایی نکرده دوتاشون افتادن توی رود خونه شما کدومو نجات میدین؟؟؟فقط یکیشونو میتونین نجات بدین

من از وقتی پسرم ب دنیا اومده نسبت ب شوهرم بی اهمیتم قبلا حتی بدون شوهرم نمیتونستم تحمل کنم و برام سخت بود ولی الان از وقتی پسرم ب دنیا اومده همه حواسم ب پسرمه😘

جفتشونو به یه انداره
شوهرم جایگاه خودشو داره دخترمم جایگاه خودش

من خودمم افسردگی گرفتم همش حس میکنم زشت شدم بدهیکل شدم.اخه هیکلم خیلیی عاالی بود همه فامیل حسرت میخوردن.ولی ازوقتی باردارشدم و زایمان کردم داااغووون شدم.تمام شکم و بدنم خط خطی های قرررمز و بزرگ بزرگه😭😭😭😭😭😭

جفتشونو ی اندازه دوس دارم
اما جنس دوست داشتنه هرکدوم فرق داره
ناگفته نماند ک بیشتر توجهم سمت دخترمه

واقعا نمیشه گفت کدوم سخته گفتنش

عشق و دوست داشتن تقسیم میشه بینشون.عشق ب همسر ی چیزه .عشق و حس مادری ی چیز .من نمیتونم بگم کدوم بیشتره .هردوش مقدس و خاصن

خودت کدامشو دوس داری؟

هرکدومویه جورنمیتونم واقعاتشخیص بدم کدوموبیشتردوس دارم

شوهرم عشقه