۵ پاسخ

عزیزم هیچ عوارضی نداره فقط کوچولوت تا چندروزتب داره وپاشونمیتونه تکون بده ب مرورزمان خوب میشه نگران نباش فقط قبلش خودت قطره استامینوفن بده تب نکنه

هیچی فقط دردش میگیره موقع نشستن،دستشویی رفتن،واگه هر۴ساعت قطرش روبدی تب نمیکنه

نه عزیرم استرس نداشته باش منم میترسیدم ولی زدم تموم شد استرسها.ببین یکی رو به پاش میزنن که مثل بقیه واکسنها شب اول تب میا ه که باید تب بر بدی تا 48ساعت یکی رم به دستش میزنن که تا یک خفته شاید با علایم سرماخوردگی خفیف ظاهر بشه .انشالله کوچولوت اصلا تب نکنه،بعضی از بچه ها هم تب نمیکنن

هیچ عوارضی نداره بجز تب که باپاشویه و استا سرساعت میشه کنترلش کرد

عزیزم پماد لیدوکایین ببر دست و پاشو ماساژ بده قبل واکسن و نیم ساعت قبل ،اسپری لیدوکایین هم بعدش بزن سریع گریه اش قطع میشه
ولی خیلی قرمز میشه و باد میکنه برای ما که امپول شکست سه بار به پسرم سوزن زدن بیشعور ها