۲۱ پاسخ

منم دخترم به مولفیکس حساسیت پیدا کرد واسش کانفی خریدم یعنی بهتر از مولفیکس هم جذبش هم کشسانیش و هم نرم تر

من قبلا مولفیکس استفاده میگردم اما الان از مای بیبی استفاده میکنم و واقعا راضیم هم جذبش خوبه هم لایه داخلیش نرم تره و هم چسباش خیلی بهتر از مولفیکس

مای بی بی عالیه

مولفیکس که خیلی خوبه من براپسرم همیشه میگیرم عالیه جذبشم خوبه

من از هر مولفیکس و مرسی برای دخترم استفاده کردم
مولفیکس قواره ش کوچک بود و زود پس میزد
اما از مرسی راضی ام

مرسی بهترین مارک ایرانیه چون اصلا حساسیت نداره

ما pampersمیگیریم عالیه😍

منم دخترم به مولفیکس حساسیت پیدا کرد واسش کانفی خریدم یعنی بهتر از مولفیکس هم جذبش هم کشسانیش و هم نرم تر

کوکومی ام خوبه با ببم

مرسی یا کانفی هم خوبن

مولفیکس عاااالیه ولی پمپرز و پریما خیلی بهتره ولی گرون
بعد مای بی بی

اصلا حساسيت نميارهConfiخيلي خوبه

من مولفیکس و مای بی بی و بی بز کینگز استفاده کردم پسرم با مای بی بی خیلی راحت تره

ببم میگن خوبه من خودم پای بیبی استفاده میکنم

پمپرز خوبه خیلیییییی