۸ پاسخ

توجه نکن به حرف بقیه،هرکسی سیستم بدنیش یه جوریه ربطی به ریز و درشت بودن بچه نداره

عزیزم اگر ۳۰هفته هستی یعنی ۷ماهت تموم شده و وارد ۸ماه شدی تازه ،،چرا اینقدر به حرفای بقیه اهمیت میدین حتما باید ۱۰۰کیلو بشی و خیلی چاق بشی که فکر کنی بچت درشته ،،چاقی و لاغری شکمتون یاخودتون اصلا به بچه ربطی نداره

خب ب منم میگفتن شکمت چقد کوچولوئه حتما بچت یک کیلوبیشترنیس مهم وزنشه چ ربطی ب شکم داره

وااا خب بگن
احتمالا شکم اولته.بعدشم هرکی فیزیولوژیک خودشو داره
اگ تو سونو و آزمایشات طبیعی همه چی
مشکلی نیست

سلام من هفته 35 هستم شکم منم کوچیکه ولی بهتر من تاحالا شکمم ترک برنداشته 32 هفته که رفتم سونو وزنش خیلی خوب بود مهم اینه که وزن بچه خوب باشه

یعنی چی‌چیکار کنم؟
خوبه که
منم ماه هشتم همه میگن بهت نمیخوره
خیلی خوبه که راضیم هستم
حتما باید کلی ورم کنی

برای منم به ۷ماه نمیخوره
البته بچه ام دختره، میگن بیشتر توی پهلوهاس

بهتر منم شکممکوچیکه مهم رشد بچه ک خداروشکر طبیعیه