۹ پاسخ

سلا آره اگه روش تاثیر داره حتما بدین پدی لاکت هم بهش بدین خیلی موثره

سلام چرا ندید منم میدم ب پسرم خیلیم خوبه طفلیا گناه دارن اذیت میشن

اره عزيزم بهش بده بالا يک ماه اشکال نداره من بعضي وقت ها چهار زيره با نبات هم ميدم خوب آروم ميشه راحت ميخوابه

آره عزیزم بهش بده، بچه مازیریک ماه بودبهش دادیم خیلی خوبه، ماخودعرق نعناع هم دوقطره باآب قندمیدیم

پسر منم خیلی دل درد داشت بهش شربت گریپمیکسچر هم‌میدادم ناثیر زیادی نداشت ولی عرق نعناع و اینکه ساعت وار شکمشو ماساژ بدین خیلی تاثیر داره

نه عزیزم ایراد نداره منم میدم دخترم ۵۵روزشه میدم خیلی خوبه البته من کولیکزم میدم

اهورا نی نی و پدی لاکت عالی هستن
بعداز هروعده غذایی خودتون عرق نعنا بخورید
شکمشو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ بدید
پاهاشو دوچرخه بزنید و پاهاشو جمع کنید به سمت شکمش تا باد شکمش خارج بشه

خوبه ولی احتمالا کولیت داره که همش به خودش میپیچه ببرش دکتر با تشخیص دکتر بهش شربت بده

اره عزیزم میتونی بهش بدی زیر یک ماه نباید بدی وگرنه میتونی الان بهش بدی. تو بروشور هم نوشته زیر یک ماه نباید داد