۸ پاسخ

قربونت مخلوط شیرموزخرما ومغزیجاتی که دوست داری رو درست کن وشبابخورسریع وزنت میره بالا
منم همین مشکلوداشتم خداروشکر بااین معجون وزنم بالارفتش
راستی پودرشیرخشک هم خوبه

سلام عزیزم سویق گندم بگیر بریز توشیر ماست انواع خورشت تا بچت وزن بگیره

ب ژنتیکم بستگی داره اگه خودتو شوهرت لاغر و ریز باشید بچتونم ریز میشه نگران نباشید پودر لیدی میل از دارخونه بگیر بخور تاثیر داره

عزیزم منم تا رفتم تو ۶ وزنم اصلا زیاد نشد مولتی ویتامین روزی یدونه بعد صبحانه میخورم الان خدارو شکر خوبم اجیل بخور و میوه هم زیاد بخور برنج

غذا هایی رو که میتونی چرب ترشون کنو بخور..میوه بزار بعد غذات بخور..مغذیجات همیشه بخور ازجمله بادام.پسته.گردو و...شیر شبا که می خوای بخوابی یک لیوان بخور با صبا انشاالله که خوب میشی نگران نباش گلم

عزیزم میگن وزن خودت تا حدی ربطی نداره به کوچیک و‌بزرگی جنین، اما منم مثل شما بودم دکتر واسم آمپول آنوکساپارین نوشت که جریان خون به جنین رو بیشتر میکنه و باعث میشه مواد غذایی خیلی بهتر به بچه برسه، و پودر ترومام هم گفت که بخورم با شیر، واقعا عالی بود توی دو هفته بچه ۳۵۰ گرم وزن کمشو جبران کرد، حالا حاتما با دکترت مشورت کن، چون امپولش اصلا ضرری نه برای بچه داره نه برای مادر، و دور ناف هم تزریق میشه. مصرف گوشت سفید و قرمز و لبنیات و چهار مغز هم توی برنامه ات بذار که در طول هفته همه مصرف کنی.

نگران نباشید به دکترتون بگید اگر لازمه لیدی میل مصرف کنید
برای وزن بچه هم بستنی و شیرینی جات و دلستر و گوشت خیلی موثره
من 34 هفته هستم و وزنم 53 کیلو

عزیزم وزن گیری بچه خیلی ارتباطی به وزن خودتون نداره، بچه از استخونای مادر هرچی رو که لازم داره بر میداره، ولی دکتر من گفت ماهی و مرغ خیلی خوب باعث وزن گیری جنین میشه، این دوهفته اخر بارداریمو گفته خیلی ماهی و جوجه کباب بخورم