تهیه حریره بادام

۳ پاسخ

۵ تا بادوم درختی رو بذار توی ظرف آب جوش، بعد چند دقیقه دربیار و پوستشو جدا کن و پودرش کن و بعد با یه قاشق آرد برنج و یه فنجون آب بزار روی حرارت. قوام که اومد آمادس. از حرارت که افتاد میتونی یه کم شیر خودت یا شیرخشکم اضافه کنی.

سلام برنامه نینی به به رو بزن همه نوع دستورغذای توش هست برا بچت

بادام پوست کنده آسیاب شده به همراه آرد برنج وشیر یا آب مخلوط روگاز ب آرومی بهم میزنیم تا مثل فرنی بشه......