۴ پاسخ

سلام منم همین مشکل روداشتم برای حل مشکلم تا چند باراول خودم میرفتم قاطی بازیشون.ودفعه های بعد تا نصفه بازی همراهیشون میکردم بعد خودش قاعده بازی کردن با دوست روفهمید عادی شد براش.بعضی ازماخانمها یک عادتی که داریم اینه که خودمون سرگرم کاریاصحبت میشیم توقع داریم بچه ها خودشون روسرگرم کنن.درصورتی که بعضی بچه ها احتیاج دارن ارتباط برقرار کردن رویاد بگیرن.توخونه هم میتونی باهاش مهمونی بازی کنی تا قواعد مهمون وارتباط جمعی دستش بیاد

هههه دختر منم همینطور تا وقتی میره مهد با بچه ها بهتر ولی دوروز نمیره یادش میره
من یه چیز کوچیک میگیرم مثلا بادکنک کتاب چیزی وقتی کسی میخواد خونمون بیاد که دوسش نداره مثلا میگم این کتاب هم بخریم برا دوستت بعد رابطه بهتری باهاش داره وقتی بهشون یه کادوی کوچیک میده

سلام عزیزم، می دونم که به روش بازی همه چیز رو میشه به بچه ها آموزش داد چون بازی دنیای بچس، من تو بازی کردن رابطه و مهمان بازی رو بهش یاد دادم،الان هم از مهمان اومدن شاد میشه و اینکه خودمون میریم جایی ولو اینکه میدونه اون بچه مهمان باب دلش نباشه از نظر بازی کردن

عزیزم وقتی بزاریش مهداین اخلاقشومیزاره کنارومیتونه ومیفهمه که چطوربابچه های دیگه ارتباط برقرارکنه چون بچه یکی ازاقواممون همینطوربورولی الان خیلی خوب شده