۴ پاسخ

فست فود که به درد نمیخوره برای شیر برنج هم نمیشه کلا حذف بشه میتونی یه خورده کمش کنی بعدشم شما تو دوران شیردهی کم کم وزن کم میکنی بچه هرچه بزرگتر بشه بیشتر شیر میخوره بعد یه مقدار فعالیت بیشتر کن

قبل شیش ماه نباید رژیم گرفت اگه بچه خودش بعضی ویتامینارو میتونه از غذابگیره میتونی رژیم بگیری سعی کن شیرینی جات زیاد نخوری زیادم ورزش سنگین نکن شیرت ترش میشه ولی ورزش سبک و غذای سبک و فس فوتم اصلا نباید بخوری کلا بده

فست فود ک بخوری برا بچت بیشتر ضرره

عزیزم بهتره کلا رژیم نگیری زمان شیردهی بیشتر سعی کن ورزش کنی