۸ پاسخ

اشكال نداره همين كارو ادامه بده

سلام کاملا طبیعیه از فردا کمپرس گرم کنید روز سوم خوب میشه فقط یه کاری کنید شیر بخوره بخوابه

پيشنهاد ميكنم از قطره استومينوفن پاراكيد استفاده كنيد

جای واکسن رو‌ روغن زیتون بزن و حوله گرم کن بزار روی پاش کم کم حرکت بده تا جای واکسن سفت نشه

عزیزم فردا باحوله گرم که بزاری روش خوب میشه نگران نباش فقط قطرشو سروقت بده

سلام گلم.گریه اش به خاطر درد پاشه،با یه روسری از کمر تا زانوش رو ببند،کمتر تکون میده و کمتر دردش میگیره🎀

قنداق کن پاشو خیلی بهت کمک میکنه دیگه وقتی تکونش میده درد نداره

هیچی عزیزم فقط تبشو چک کن مرتب، موقع عوض کردن یا بغل کردنم حواست به پاش باشه