۱۳ پاسخ

چه عجله ای بذار بزرگ بشه گناه داره طفلی

زیر شش ماه اصلا خوب نیست سیستم ایمنی نوزاد کامل نشده البته من که کلا مخالف سوراخ کردن گوش بچه ام

سلام عزیزم دیر بردی
اصلا درد نداره همون لحظه هست

سلام والا من دو ماهش بود کردم اصلا درد نداره فقط هم لحظه هستش بعد خوب میشه با پماد تتراسکلین بهت میدن با پد که عفونت نکنه بکن مبارکش باشه

عزیزم درد ، خطر عفونت داره، چون بچه و کوچولو احتمال داره گوشش رو بکشه و زخم بشه هی خون بیاد برای همین من پیشنهاد میکنم فعلا دست نگه دارین چه عجله ایه بزگتر شد با میل خودش ببرید براش سوراخ کنید

سوال منم هست ، البته فکر کنم تو نی نی های مختلف این چیزا متفاوت باشه

سلام منم سوراخ کردم دردش همون لحظه س بعدشم نباید زیاد دس بزنی به گوشش فوری خوب میشه الان کوچیکه نمیتونه دست به گوشش ببره بهترین موقعس

سلام به سلامتی منم تو 4 ماهگی سوراخ کردم 5 دقیقه گریه کرد بعد دیگه ندونست براش گوشواره هم خریدم گوشش کردم

دیرم بردی بهتره ببری اصلادردنداره

من دوماه نیم بود بردم هنوزم باگوشش اشنایی نداشت دس نمیزد یه هفته ایب خوب شد طلا انداختم

مادر عزیز اجازه بدید بچه بزرگ بشه و خودش برای بدنش تصمیم بگیره. شاید در بزرگسالی دوست نداشته باشه که گ‌شش سوراخ باشه

من گوش دخترمو دوماهش بود سوراخ کردم فقط وقتی که سوارخ شد درد کرد و گریه کرد...دیگه بعدش اصلا درد نداشت اما مرتب چرب نگه میداشتم گوششو و پمادشو میزدم...درکل دختر آروم و صبوریه اما دردم نداشت

من دخترم وقتی چهل روزش بود رفتم گوشاشو سوراخ کردم.چون هرچی بزرگتر بشه بیشتر اذیت میشه.دستاشو میبره سمت گوش خدای نکرده گوشش پاره میشه.دردش فقط همون لحظه هست. الانم که نزدیک چهار ماهشه براش عادی شده