۷ پاسخ

منم هفته بعد باید بزنم از الان استرس دارم😓

سلام گلم بلافاصله بد واکسن بهش استا بده تا امدی خانه براش کمپرس سرد بزار ولی دو ماهگی یه کم سخت میشه مبارکش باشه

رون پاشو میزنن،ولی پماد بی حسی خوب نیس واسه نوزاد،فقط قبلش قطره استامینوفن رو بدید حتما،درد آمپولش زود میره

من قبل از اینکه ببرم بهداشت به پسرم استامینوفن میدم . وقتی هم برمیگردم بازم بهش میدم .خودشون هم توی بهداشت کامل برات توضیح میدن که چه کنی تا دردش کم بشه .

سلام عزیزم رون پاشو میزنن قسمت جلو پاچپ نیم ساعت قبل امپول بش استامیوفن بده خوبه

هیچی نمیخوادبزنی فقط قبلش قطره استامینوفن بده

قبل واكسن ٢ حبه قند و تو ٢٠ سي سي اب ولرم بريز بده بخوره دكتر گفت به من
يا دوبرابر وزنش بهش استامينوفن بده قبل واكسن