۳ پاسخ

به غیر ازون چیزایی که مامان هلن گفت .ماست و دوغ هم نخور اجیل و چیزای خیلی سنگین نخور اجیل روزی چندتا دونه .شیرت اگر سنگین باشه معده بچه سنگین میشه پس میزنه.در اخر هم مامان بزرگا میگن ننه نترس بچه که میاره بالا میخواد تپل بشه😁

پنیری مشکلی نداره زیاد شیر میخوره مال اونه دفعاتو بیشتر کن حجم کمتر بهش بده وسطشم بهش پستونک بده تا اوتایی که خورده هضم کنه

عزیزم پنیری مشکلی نداره وسط شیر دادن ول کرد سینه رو باد گلوشو بگیر دوباره شیر بده بهش